De bloemkool- broccoli contactdag vindt plaats op vrijdag 26 januari 2023 van 13:30 – 21:00 uur. We zijn te gast bij Tolpoort Vegetables in Hoogkarspel. 

Deze netwerkbijeenkomst is een seizoensafsluiting voor de telers en een moment waarop leveranciers en telers kennis delen met elkaar. 90% van de bloemkool- en broccolitelers is aanwezig op deze dag. De setting op een teeltbedrijf en de informele sfeer zorgt ervoor dat de telers bovenmatig geïnteresseerd zijn in dit evenement. Diverse standhouders presenteren hun producten en diensten. Ook toont een aantal (kennis)instellingen verschillende onderzoeken en projecten. 

De dag wordt ieder jaar enthousiast ondersteund en mogelijk gemaakt door standhouders, toeleveranciers en sponsoren. Wilt u uw bedrijf, producten of diensten presenteren? Of wilt u een bijdrage leveren om deze dag mede mogelijk te maken? Bekijk hier de mogelijkheden om u aan te melden als bedrijf. 

Bent u een teler en wilt u de contactdag bezoeken? Meld u hier aan als bezoeker.

Concept programma

We zijn nog volop in voorbereiding met de invulling van het programma

13:30 Inloop 

14:00 Welkomstwoord 

14:10 Opening Jelle Beemsterboer, gedeputeerde provincie Noord-Holland (o.a. Wonen, Landbouw en Visserij, Stikstofbanken en het Provinciaal programma landelijk gebied)

14:30  Tolpoort: Toen & Nu door Gian Russchen, directeur Tolpoort Rondleiding en bedrijfspresentatie

16:00 Masterclass Fauna in Evenwicht 

17:00 Netwerkborrel 

18:00 Buffet

21:00 Sluiting

Praktische informatie: 

Het groot materieel kan worden gebracht op woensdag 24 januari, Daarna gaat de hal dicht voor de warmte. Verdere details volgen later.  

Deel dit bericht