Ben jij een netwerker met groene vingers? Heb jij een passie voor het verder ontwikkelen en op de kaart zetten van de witlofsector? Dan is deze functie van specialist gewasbescherming wellicht iets voor jou

De werkgever

Vollegrondsgroente.net is een netwerk. Een netwerk van activiteiten en contacten. Samengebracht vanuit de grondhouding groene vingers en groen verstand.

De basis van netwerk Vollegrondsgroente.net is de ondernemende teler die dagelijks zijn plantenteelt probeert te doorgronden en daarmee waardevolle en gezonde producten levert aan de consumenten. Niet altijd zonder problemen maar wel met ambitie en vakmanschap.

Deze vakman waardeert kennis van buiten het bedrijf en laat zich informeren via vakbladen, vaktechnische bijeenkomsten en internet. Netwerk Vollegrondsgroente.net is voor de ondernemende teler een kennisbron en biedt een fantastische mogelijkheid om geïnformeerd te blijven, collega’s te ontmoeten en daarnaast specialisten, adviseurs, onderzoekers en deskundigen te spreken. Netwerk Vollegrondsgroente.net biedt de mogelijkheid om oplossingen te laten zien, te communiceren en te bediscussiëren.

De kracht van het netwerk: de start van veel goeds.

Witlofcooperatie Witcop ua

Eén van de opdrachtgevers van Vollegrondsgroente.net is de witlofcoöperatie Witcop ua. Binnen Witcop ua is 90% van Nederlandse witlofareaal verzameld met als doel gezamenlijk nieuwe kennis te ontwikkelen. Witcop ua heeft een lange termijn ambitie waarin verduurzaming, minimale emissie en rendement randvoorwaarden zijn. Dat realiseert Witcop ua door het aanbesteden van onderzoek, het organiseren van kennisbijeenkomsten en door zichtbaarheid van de witlofsector.

Binnen de activiteiten van Witcop ua is behoefte aan een deskundig 

Specialist gewasbescherming

Deskundige spil in het netwerk die werkt aan toekomstbestendige oplossingen

Wat ga je doen als specialist gewasbescherming

  • Je onderhoudt een (internationaal) netwerk. Als deskundige heb je contact met telers, adviseurs, onderzoekers, industrie en overheden. Duurzame gewasbescherming in relatie tot de witlofteelt staat hierin centraal.
  • Je zet de ziektes en plaagbeheersing op de kaart. 
  • Je communiceert via onze website en het vakblad Van de Grond. Daarnaast ben je aanwezig bij bijeenkomsten over de ontwikkelingen binnen deze sector.

Met wie werk je samen? 

Je werkt samen in een klein team met een grote deskundigheid op gebied van communicatie en een hoog niveau aan sector kennis. De collega’s gaan informeel met elkaar om en gunnen elkaar de ruimte om nieuwe activiteiten en creatieve invulling te geven. De ondernemersgroep is professioneel en zijn continu bezig om hun processen te verbeteren. Innovatie is de belangrijkste route om tot verbetering van bedrijfsprocessen te komen. DE open blik naar de maatschappij en naar de collega’s zorgt voor een sterke leercultuur binnen de witlofsector.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Heb je kennis van de witlofsector dan is dit mooi meegenomen, maar belangrijker is een groen verstand en ambitie.
  • Je bent vasthoudend, communicatief vaardig, ondernemend en toont initiatief en bedenkt creatieve oplossingen.
  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. 
  • Part-time werken behoort tot de mogelijkheden

Wat krijg je van ons?

– Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie binnen een breed netwerk. 

– De mogelijkheid om je tot onafhankelijk SABE gecertificeerd adviseur op te leiden.

– Een informele sfeer met maximale ruimte voor eigen ideeën.

– Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie? Stuur jouw sollicitatie (cv en motivatie) naar vacature@vollegrondsgroente.net

Voor meer informatie over deze functie kunt je terecht bij

Ulko Stoll, Directeur Vollegrondsgroente.net, Whats app (06) 20 41 72 25 of mail U.Stoll@vollegrondsgroente.net

Deel dit bericht