Van de Grond is een netwerk. Een netwerk van activiteiten en contacten. Samengebracht vanuit de grondhouding groene vingers en groen verstand.

De basis van netwerk Van de Grond is de ondernemende teler die dagelijks zijn plantenteelt probeert te doorgronden en daarmee waardevolle en gezonde producten levert aan de consumenten. Niet altijd zonder problemen maar wel met ambitie en vakmanschap.

Deze vakman waardeert kennis van buiten het bedrijf en laat zich informeren via vakbladen, vaktechnische bijeenkomsten en internet. Netwerk Van de Grond is voor de ondernemende teler een kennisbron en biedt een fantastische mogelijkheid om geïnformeerd te blijven, collega’s te ontmoeten en daarnaast specialisten, adviseurs, onderzoekers en deskundigen te spreken. Netwerk Van de Grond biedt de mogelijkheid om oplossingen te laten zien, te communiceren en te bediscussiëren.

De kracht van het netwerk: de start van veel goeds.

Vanwege de groei van de activiteiten is Van de Grond op zoek naar een sectorspecialist die de activiteiten van Van de Grond uitvoert en nieuwe activiteiten ontwikkelt. 

Van de Grond zoekt een 

Ondernemende netwerkcoördinator

In een breed en ondernemend netwerk.

Je hebt de ambitie om de kennisontwikkeling en kennisimplementatie voor de vollegrondsgroente- en akkerbouwsector verder uit te bouwen. Als netwerkorganisator initieer je kennisontwikkeling en kennisuitwisseling. Daarbij kun je gebruik maken van een complete communicatiemix van fysieke, print en digitale communicatiemiddelen. De portefeuille is uitgebreid en biedt veel ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen ideeën. Van de Grond biedt een uniek netwerk dat de basis kan worden voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Taken:

– Coördineren van netwerkactiviteiten als studieclubs, kennisbijeenkomsten en demodagen: verdieping op een aantal specifieke thema’s zoals personeel, bodem en techniek die past bij jou interesse en expertise

– Initiëren van kennisontwikkeling en kennisoverdracht: bijvoorbeeld marktonderzoek van registratiesystemen, teeltinnovatieprojecten, in nauwe samenwerking met onderzoekers en deskundigen binnen een breed palet aan netwerkpartners

– Communicatie: interpreteren en uitleggen van onderzoeksresultaten en kennisprojecten. Communicatie in groepen telers met gebruik making van moderne technieken en communicatie in het vakblad Van de Grond en op de website www.vandegrond.net

– Evenementen: initiëren en organiseren van demodagen zoals het peenplatform, en het bladgewassenplatform

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een HBO niveau. Sectorkennis is een pré maar belangrijker is groen verstand en ambitie.
  • Je heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring (is geen vereiste).
  • Je bent ondernemend en creatief.
  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. 
  • Je bent in staat om je schriftelijk goed uit te drukken
  • Part-time werken behoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod:

– Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie binnen een breed netwerk. 

– Je komt in contact met ambitieuze, vakkundige en ondernemende telers. Deze opereren in de meest beloftevolle agrarische sector: de plantaardige sector staat als een huis.  

– Een functie waarin je jouw ambities goed vorm kunt geven. 

– De mogelijkheid om je tot onafhankelijk Sabe gecertificeerd adviseur op te leiden.

– Een informele sfeer met maximale ruimte voor eigen ideeën.

– Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je sollicitatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt je terecht bij

Ulko Stoll Whats App: (06) 20 41 72 25, Email: U.Stoll@vandegrond.net

Richt uw sollicitatie aan vacature@vandegrond.net

Deel dit bericht