Vollegrondsgroente.net kent een lange gedegen historie van kennisuitwisseling tussen ondernemers. De ondernemers hebben zich ontwikkeld tot professionele organisaties met een aantrekkelijk productenpakket voor de Nederlandse consument. 

De kernwaarden van de vollegrondsgroentesector zijn nuchter, zelfredzaam, ontvankelijk op basis van vertrouwen. Vollegrondsgroente.net hanteert dezelfde kernwaarden en heeft als strategie de samenhang tussen telers te stimuleren en te verbeteren met nieuwe kennis als bindingsmiddel. 

Vollegrondsgroente.net is een netwerkorganisatie en is op zoek naar iemand die de puntjes op de i zet. Een administratief onderlegd persoon die de voorbereiding doet voor bijeenkomsten, uitnodigen en de projectadministratie. 

Vollegrondsgroente.net zoekt een

Administratieve projectondersteuner

die de puntjes op de i zet

Taken:

  • voorbereiden van bijeenkomsten inclusief uitnodigingen
  • projectadministratie voor kennisuitwisselingsprojecten 
  • bewaken en bijhouden agenda’s
  • ondersteunen netwerkmanagers

Functie-eisen:

  • Werken met Microsoft office 
  • Gestructureerd archiveren
  • Deze functie wordt part-time ingevuld

Ons aanbod:

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel interne en externe relaties binnen een netwerk van innovatieve ondernemers met een zeer gunstig toekomstperspectief. Een functie waarin goede mogelijkheden zijn om te groeien. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Doorgroeimogelijkheden naar netwerkmanager en/of projectleider liggen voor de hand.

Uw sollicitatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u terecht bij

Ulko Stoll, via what’s app (06) 20 41 72 25, e-mail: kantoor@vollegrondsgroente.net

Richt uw sollicitatie aan kantoor@vollegrondsgroente.net

Vollegrondsgroente.net het label voor kennisactiviteiten in de vollegrondsgroente sector waarbij een complete communicatiemix wordt aangeboden van fysiek, print en digitaal. Van de Grond is het label voor de open kennisactiviteiten en de printuitgaven. 

Deel dit bericht